Skapa tillväxt med sökannonsering

Var synlig när någon söker efter dina produkter och tjänster. Med hjälp av SEM (sökordsmarknadsföring) hjälper du dina kunder hitta rätt. Det är ett enkelt och effektivt annonsverktyg för att hitta nya kunder och driva konverteringar med lönsamhet i fokus.

230127_2_0834_Print_1080_bred.jpg

Därför bör du välja Google Ads

Det är kanske inte konstigt att Google Ads har blivit det naturliga förstahandsvalet för många annonsörer när 92% av B2C-köpen börjar med en Google-sökning. Google Ads låter dig annonsera i samma ögonblick som potentiella kunder letar efter en lösning på ett problem eller vill bli lite klokare innan de fattar ett köpbeslut.

Till skillnad från SEO (sökmotoroptimering), som är en mer långsiktig åtgärd, får du med Google Ads omedelbar effekt och maximal uppmärksamhet i sökresultatet.

Våra SEM-specialister hjälper dig att identifiera de viktigaste sökorden för din verksamhet och hittar den mest värdefulla trafiken så du får maximal utväxling på din investering. Våra arbetsmetoder bygger på datadrivna lösningar och löpande optimeringar där vi balanserar tillväxt med lönsamhet.

Vi hjälper dig med

Oavsett om du är ny inför att komma igång med köpt sök eller idag har en befintlig uppsättning som du själv eller en annan partner hanterar så kan vi erbjuda dig ett flexibelt samarbete med siktet på att skapa bra effekt.

Vi hanterar bland annat

  • Textannonser
  • Shopping-annonser
  • Performance Max-kampanjer
  • Textannonser på Bing (Microsoft Ads)

En trygg partner

Vi är certifierade partners till både Google och Microsoft, vilket är ett erkännande på att våra specialister är certifierade i verktygen, att våra kampanjer levererar bra optimeringsresultat och att vi har en löpande hög spendering i plattformarna.

google-microsoft-partner-clay-2-2023.png

Ska vi ta en kaffe och prata SEM?

230127_2_1002-2_2_Print_1080.jpg

Hugo Broms

Performance specialist

+46 701 46 22 88

hugo.broms@clay.se