Det är vi som är Clay

Vi är inte bara en trevlig byrå inom digital marknadsföring, utan också ett team som hjälper er skapa effekt. Effekt som bygger starka varumärken och skapar lönsamma resultat. Vi gör det genom dedikerat fokus på medieköp, sök och analys tillsammans med ett strategiskt, insiktsdrivet och rådgivande arbetssätt.

230127_2_0606_Print.jpg

25 specialister i Stockholm och Oslo

Clay består av 25 specialister som dedikerat arbetar med digital marknadsföring i olika former. Vi tror på ett effektstyrt arbetssätt, där vi hjälper våra kunder se helheten och där man som kund tryggt kan luta sig mot en stabil partner.

Genom att göra det svåra lätt och omvandla data till konkreta insikter hjälper vi dig och din organisation att få koll på helheten, vad som egentligen ger effekt och hur vi tillsammans blir ännu bättre.

Med Clay får ni en byrå som är stor nog för att ta sig an helheten, men också liten nog för att vara en flexibel och närvarande partner.

263A9128_1080_2.jpg
Vårt nätverk

En del av Ahead Group

Vi är en del av byrågruppen Ahead Group. Tillsammans med våra 200 kollegor på systerbyråerna OTW, Make Your Mark och Narva, Oculos och Ahead Publishing erbjuder vi ett fullserviceerbjudande som täcker allt från strategi, via koncept, kreativitet och produktion till medieköp, effekt och analys.

Vi tror på ett tätt samarbete mellan strategi, kreativitet, produktion, medieköp och analys. Att ett integrerat samarbete både ger bäst effekt, men också smidigast samarbete för dig som kund. I vår byrågrupp arbetar därför kreatörer tätt ihop med performance specialister för att se till att vi har med både innehåll och effekt från start till slut.

Våra systerbyråer

otw_logo_1e2bce3a30.png
logomakeyourmark_ny_94fd0e2bdd.png
narva_communications_logo_rgb_black_small_34_6f11c9da1b.svg
Oculos_logo_pos_1_e25299b0c6.png

Vi hjälper er med helheten

Vårt erbjudande och våra kunskaper är formade för att stötta den bredd man som företag behöver för att få effekt av sin marknadsföring. Från varumärkesbyggande insatser som stöttar en långsiktig försäljning till mer direktkonverterande insatser som stöttar försäljningen här och nu.

Översatt till hur våra faktiska samarbeten ser ut innebär det att vi till vardags hjälper våra kunder med allt från medierådgivning och förmedling av medieköp i mer traditionella medier som print och utomhusskärmar, till operativ hantering av köp i digitala och sociala kanaler. Tillsammans med det hanterar vi inom samma team även de mer performance-fokuserade kanalerna så som sökannonsering och konverteringsannonsering.

Summerat ger det både oss och våra kunder en överblick över helheten och där helhetsresultaten ligger i fokus – från starka varumärken till lönsamma resultat.

230127_2_0861_Print_1080.jpg
Vilka vi är

Clay står för en unik formbarhet

De bästa lösningarna inom digital marknadsföring är inte fyrkantiga. Hela tanken med Clay är att vi formar och anpassar våra lösningar för att hitta det bästa sättet att få effekt.

Vi tror inte det finns en form av samarbeten som passar alla. Vi jobbar flexibelt och anpassningsbart för att hitta de smidigaste arbetsprocesserna utifrån vad som passar er verksamhet och arbetstakt.

Därför valde vi att döpa oss till Clay – för att symbolisera ett flexibelt sätt att samarbeta och en ny form för att nå fram.

Nyfiken på vad vi kan göra tillsammans?

Låter vi som ett intressant alternativ? Vi träffas gärna på en kaffe eller Teams-möte för att prata mer om vad vi kan och hur vi kan hjälpa er.

lisa-widen-clay-portratt-1080x920.jpg

Lisa Widén

Client Growth Manager

+46 723 07 61 84

lisa.widen@clay.se