Bli en av oss

Sedan starten av Clay har vi satsat för att vara en trevlig och sund arbetsplats där vi tillsammans kan utvecklas, lära av varandra och framför allt ha kul på jobbet. Kanske är Clay ditt nästa steg i karriären?

Vilka är Clay?

Vi är en performancebyrå bestående av ett gäng specialister som varje dag arbetar för att skapa effekt åt våra kunder. Vi fokuserar på digitala kanaler och arbetar huvudsakligen med distribution och analys för att skapa och förstå effekt.

Clays kultur är byggd runt lagarbete där alla roller är lika viktiga. Vi är alla performance specialister men har våra olika nischer – vissa specialiserar sig på sociala medier, några på SEM och andra på analys.

230127_2_0499_Print_1080_bred.jpg

Bli en del av Ahead Group

Hos oss är du inte bara en del utav Clay, utan även del av något större genom vårt byrånätverk Ahead Group. Vi arbetar tätt ihop med våra systerbyråer OTW, Make Your Mark, Narva och Oculos.

otw_logo_1e2bce3a30.png
logomakeyourmark_ny_94fd0e2bdd.png
narva_communications_logo_rgb_black_small_34_6f11c9da1b.svg
Oculos_logo_pos_1_e25299b0c6.png
IMG_5491.jpg
Jobba på Clay

Är du en av oss?

Clay består av ett fantastiskt gäng medarbetare. Alla är vi olika, men det finns några gemensamma nycklar i vår identitet:

  • Vi har driv
  • Vi arbetar som ett team
  • Vi är nyfikna
  • Vi är problemlösare
  • Vi är ärliga
263A9128_1080_2.jpg
Jobba på Clay

Livet på H6

Vi sitter i nyrenoverade lokaler på Humlegårdsgatan 6 i Stockholm tillsammans med flera av våra systerbyråer och resten av Aller Media-koncernen.

Vårt mediehus är en levande arbetsplats och inspirationsfabrik som ständigt bubblar av kreativa projekt. Här hittar du en inbjudande gemenskap och en omtanke om varandra som gör det roligt och enkelt att utvecklas tillsammans.

Vill du bli en av oss?

Vi har inga specifika lediga tjänster just nu, men är alltid intresserade av att hitta bra personer som vill vara med oss och forma framtidens marknadsföring i digitala kanaler. Nyfiken på att bli en av oss? Hör av dig!