Våra kunder & case

Vi arbetar ständigt för att forma de bästa lösningarna åt våra kunder. Här hittar du lite exempel på samarbeten vi är stolta över och hur vi arbetat för att nå ut och skapa effekt.

Några av våra kunder

Vi har fått förmånen att arbeta med en mängd spännande företag och varumärken inom olika branscher - från fackförbund och försäkringsbolag till e-handlare och shoppinggallerior.

Det vi gör

Varumärkesbyggande kampanjer

Vi har planerat, genomfört och optimerat kampanjer och andra betalda insatser för att våra kunders varumärken ska synas mer hos sina utvalda målgrupper. Varje kampanj har varit unik, men ofta kan det handla om att få större räckvidd, att få målgruppen att spendera mer tid med varumärket och att bygga preferens för ökad valbarhet gentemot dina konkurrenter.

Våra varumärkesbyggande kampanjer syns ofta i en mix av sociala medier och digitala kanaler som displayannonsering, native och online video tillsammans med bredare impactformat som digitala utomhusplaceringar.

Det vi gör

Konverteringsdrivande insatser

Genom smart annonsering i sociala- och digitala kanaler har vi hjälpt våra kunder driva konvertering. Det kan till exempel handla om att skapa köp i en e-handel, leadsgenerering för att hitta nya företagskunder eller värva fler medlemmar till ett förbund. Insatserna kombineras ofta med varumärkesbyggande insatser tillsammans med flerkanalstrategier för maximal effekt.

I flera av våra samarbeten hanterar vi kombinerat med den konverteringsdrivande annonseringen även sökannonsering, vilket gett både oss och våra kunder en bättre helhetsbild och en holistisk syn på hela annonseringsflödet över alla digitala kanaler.

Det här kan vi göra för dig

Är du redo att få bättre effekt?

Läs mer om hur våra formbara lösningar kan vara nyckeln till att nå ut bättre och skapa effekt, oavsett om det är genom digital annonsering, sökordsannonsering, SEO, analys eller online video.

Läs mer om hur vi arbetar med digital annonsering, sökordsannonsering, SEO eller analys

Vill du få ett förslag?

Vi är alltid nyfikna på att hitta nya samarbeten och pratar gärna mer om hur vi kan hjälpa just dig. Hör av dig till Lisa så berättar vi mer!

lisa-widen-clay-portratt-1080x920.jpg

Lisa Widén

Client Growth Manager

+46 723 07 61 84

lisa.widen@clay.se