Clay växer – värvar duo från andra byråer

I februari lanserade vi Clay i Sverige och samlade då våra specialister inom medieköp och performance från byrågruppen i samma team under det nya varumärket. Under våren har vi fortsatt växa och värvar nu två nya medarbetare från andra byråer.

Publicerat
230502_Clay_Lisa_Oscar.jpg

Oscar Ceder kommer senast från byrågruppen People People People som Performance marketer på distributionsbyrån Trickle. Oscar har en bred erfarenhet inom det digitala men är specialiserad inom distribution på sociala medier och har en examen från Berghs School of Communication inom Digital Design & Strategi.

Lisa Widén har tidigare arbetat på Mediaplanet inom affärsutveckling med en bakgrund inom både print och digital marknadsföring där fokus har legat på nischade kampanjer främst relaterat till hälsa.

– Lisa och Oscar kommer in med nya kompetenser och spännande erfarenheter från ledande byråer inom området, vilket är helt rätt för oss i detta läge. Tillsammans med de stjärnor vi redan har i teamet ser vi fram emot att ta nästa steg ihop som team, fortsätta utveckla vårt erbjudande och att hitta fler samarbeten både inom och utanför byrånätverket, säger Carl-Johan Bauhn, byråchef för Clay Sverige.

oscar-ceder-clay-portratt-1080x920.jpg
Vi på Clay

Oscar Ceder

Oscar har börjat som Performance specialist där han tillsammans med andra specialister kommer arbeta både strategiskt och operativt med att driva köpt annonsering med fokus på att skapa effekt.

Hallå Oscar! Vad fick dig att börja med digital marknadsföring och vad har fått dig att fortsätta med det?

– Som person dras jag till tydligheten i att jobba med datadrivna beslut, för mig är det en trygghet att hela tiden få tydlig feedback i form av vad som funkar och inte. Det som har gjort att jag fortsatt älska det jag gör är det ständigt föränderliga landskapet som gör att man hela tiden behöver lära sig nya metoder, tekniker och funktioner — men även att få arbeta med så många olika branscher och produkter.

Vad gör du när du inte fnular på strategier och optimerar digitala kampanjer?

– När jag inte djupdyker i data så sysselsätter jag mig gärna med ’’prylar’’, där jag hittat en passion i att samla på olika saker som klockor, kläder, böcker, ja lite allt möjligt egentligen!

lisa-widen-clay-portratt-1080x920.jpg
Vi på Clay

Lisa Widén

På Clay tar Lisa rollen som Client Growth Manager där hon framåt kommer arbeta med att fortsätta bygga nya samarbeten i både befintliga och nya kundrelationer.

Vad gör du på jobbet som Client Growth Manager?

– Mitt fokus ligger främst på att att hjälpa till att bygga samarbeten och arbeta med införsäljning både tillsammans med våra systerbyråer och för våra egna Clay-kunder.

Om du hade varit ett djur – vad hade du varit?

– Jag ”brukar” säga mjau ibland när jag är glad eller taggad. Mycket märkligt. Så kanske ofrivilligt katt men skulle gärna byta liv med min familjs söta Havapoo Rut.

Arbeta med oss

Hur kan vi hjälpa er?

Vi är specialister på att skapa effekt i digitala kanaler! Här möter du erfarna rådgivare som guidar dig rätt i ett komplext och föränderligt medielandskap.

Hör av dig till oss så pratar vi mer om hur vi kan hjälpa er!