Medierådgivning

Vart ska mitt företag synas, och hur? Hos Clay möter du rådgivare som guidar dig rätt i ett komplext och föränderligt medielandskap. Vi strävar efter att vara en proaktiv partner där vi tillsammans med våra kunder utvecklar digitala strategier som effektiviserar dina medieköp.

Soffgrupp på Humlegårdsgatan 6

Vi hjälper dig att effektivisera dina marknadsföringsinsatser

För att få så bra resultat som möjligt från digital marknadsföring krävs att rätt målgrupp nås av rätt budskap på rätt plats vid rätt tillfälle. Det är flera olika parametrar som påverkar utfallet av en aktivering, och det är inte alltid så enkelt att lista ut exakt vilka som har störst betydelse redan innan.

Här kan vi på Clay hjälpa dig att navigera och hitta rätt väg framåt och en stabil grund att stå på inför kommande marknadsinsatser. Vi är resultatdrivna och nyfikna med en vilja att vända affärsutmaningar till möjligheter. Vår utgångspunkt är alltid en djup förståelse för din affär och tillsammans skapar vi tillväxt i långsiktiga samarbeten.

Genom att fastställa tydliga mål för den digitala närvaron och hitta de kanaler där du har störst möjlighet att nå ut till din målgrupp, hjälper vi dig att ställa in siktet rätt och definiera de KPI:er som har störst inverkan på dina affärs- och kommunikationsmål. Oavsett om det handlar om aktivering av en kampanj eller löpande always-on, hjälper våra experter dig i hela processen från strategi till utförande och analys.

230127_2_0219_Print_1080.jpg

Från känsla, till fakta och insikt

Att bygga din digitala marknadsföring på vad du tror kan fungera ibland, men på Clay arbetar vi hellre med konkret fakta – om målgrupper, kanaler och beteenden. Utifrån faktan benar vi ut insikter som vi sedan grundar den digitala strategin för just ditt företag på, utifrån era individuella målsättningar och utmaningar.

Detta kan tas ut på flera olika sätt, beroende på vad just ditt behov är:

  • Medierådgivning
  • Kanalstrategi
  • Konkurrentanalys
  • Innehållsstrategi
  • Målgruppsanalys

Vill du veta hur vi kan hjälpa er?

Välkommen till oss på en kaffe för att prata mer om hur vi kan hjälpa er med medierådgivning och digitala strategier som ger effekt.

230127_2_0953-2_2_Print_1080.jpg

Lisa Sandström

Medierådgivare

+46 768 40 66 92

lisa.sandstrom@clay.se