Digital strategi och rådgivning

Hos Clay möter du erfarna rådgivare som guidar dig rätt i ett komplext och föränderligt medielandskap. Vi strävar efter att vara en proaktiv partner där vi tillsammans med våra kunder utvecklar digitala strategier som ger effekt - på riktigt.

Soffgrupp på Humlegårdsgatan 6

Vi hjälper dig med den digitala strategin

Våra erfarna rådgivare tar fram digitala strategier anpassade utifrån just din verksamhet. Det handlar om att fastställa tydliga mål för den digitala närvaron och hitta de kanaler där vi har störst möjlighet att nå ut och påverka. Vi hjälper dig att ställa in siktet rätt och definiera de KPI:er som har störst inverkan på dina affärs- och kommunikationsmål.

230127_2_0219_Print_1080.jpg

Vi kan strategisk och taktisk performance marketing

Oavsett om det handlar om aktivering av en kampanj eller löpande always-on, hjälper våra experter dig i hela processen från strategi till utförande och analys.

Kanal- och distributionsstrategi

En bra kanal- och distributionsstrategi sätter en långsiktig inriktning för verksamheten och hjälper dig nå dina målsättningar. Vi har utvecklat ett gediget ramverk som säkerställer en optimal kanalmix och effektiva kampanjer där vi utgår från ett arbetssätt där vi kontinuerligt planerar, testar och lär.

Rådgivning

Vi har rådgivare med bred kompetens inom såväl sociala kanaler, webb, SEM, SEO som display, online video, DOOH och dataanalys. Vi drivs av resultat och en vilja att vända affärsutmaningar till möjligheter. Vår utgångspunkt är alltid en djup förståelse för din affär och tillsammans skapar vi tillväxt i långsiktiga samarbeten.

Innehållsstrategier

Content och distribution går hand i hand. Vi tror på att arbeta tätt mellan de som skapar innehållet och de som distribuerar och analyserar det. Våra kollegor inom byrågruppen Ahead Group är tillsammans ledande i Norden på att skapa innehåll som berör målgruppen, stödjer affärer och bygger varumärken. Tillsammans hjälper vi er med heltäckande strategier - från koncept och kreativitet till distribution.

Vill du veta hur vi kan hjälpa er?

Välkommen till oss på en kaffe för att prata mer om hur vi kan hjälpa er utveckla digitala strategier som ger effekt.