Nytt samarbeteClay blir performancebyrå åt Alandia

Vi är glada att meddela vårt nya samarbete med Alandia som har valt Clay som ny partner och performancebyrå att framåt hantera medieköp och analys för den svenska marknaden.

Publicerat
clay-plus-alandia-1080x720.jpg
230127_2_0903_Print_1080.jpg

Ett helhetsuppdrag inom performance

Alandia är ett försäkringsbolag fokuserat på marin-, transport- och fritidsbåtförsäkringar. Med över 80 års erfarenhet och 120 experter inom området verkar de i Finland, Sverige och Åland.

Inför säsongen 2023 har Alandia påbörjat samarbetet med Clay, där uppdraget kommer vara ett helhetsuppdrag inom performance som sträcker sig från rådgivning, medieköp i sociala och digitala kanaler, SEM, SEO och analys. Hugo Broms från Clay arbetar som performance specialist i uppdraget:

– Vi är väldigt glada att få arbeta med Alandia och det är alltid extra roligt med uppdrag där vi får jobba med helheten - från varumärkesbyggande kampanjer till konverteringsdrivande insatser senare i köpresan. Det gör att vi lättare kan hitta synergier mellan kanalerna och leverera de allra bästa resultaten, säger Hugo.

Tätt samarbete mellan content och distribution

Sedan tidigare samarbetar Alandia med flera systerbyråer till Clay inom Ahead Group, där Make Your Mark är kommunikationspartner för den svenska marknaden och den finska systerbyrån Dingle har hand om den finska marknaden.

– För oss på Alandia var det viktigt att hitta en partner som kan erbjuda en helhetslösning för oss vilket vi får inom Ahead Group, samtidigt som vi behöver en distributionspartner som är vass på det digitala landskapet i Sverige, någon som hela tiden vill framåt och sparra oss till att ständigt optimera våra medieval säger Anna Nikkanen, Digital marketing manager på Alandia.

Aktuellt i vår med varumärkeskampanjen Bryggan

Uppdraget startade strax efter årsskiftet och aktuellt just nu är en kampanj för mentorprogrammet Bryggan som Alandia lanserat.

Bryggan är ett kostnadsfritt mentorprogram för dig som är ny på sjön där man under våren kan ansöka om att bli matchad med någon av Alandias erfarna mentorer.

Läs mer om Alandia som företag och deras erbjudande på alandia.se

En av annonserna som under våren syns i bland annat sociala medier och online video-plattformar.

Nyfiken på att veta mer?

Vi berättar gärna om hur vi kan hjälpa er med att nå ut och få effekt av er digitala marknadsföring. Hör av dig till någon av oss så berättar vi mer!

230127_2_1002-2_2_Print_1080.jpg

Hugo Broms

Performance specialist

+46 701 46 22 88

hugo.broms@clay.se