Nytt samarbeteClay blir performancebyrå åt Affärskompetens

Det är med stor glädje vi presenterar att vi är Affärskompetens nya partner inom performance med fokus på Meta och Google. Med ett otroligt härligt och glatt gäng på kundsidan ser vi väldigt mycket fram emot vårt kommande samarbete.

Publicerat

I Sverige är 99 av 100 företag småföretag där kompetensen och verktygen varierar betydligt inom branscher och geografiska områden. Affärskompetens är en ideell förening som, med finansiellt stöd från bland annat Europeiska unionen söker och driver projekt för att främja utvecklingen, stödja samt sänka trösklarna för småföretagare att kompetensutveckla sig och nå sin fulla potential.

Clay besitter en rad olika specialist-kompetenser där vi i detta uppdrag kommer att fokusera på Meta och Google för att stärka Affärskompetens digitala närvaro och generera konkreta leads till valda insatser.

Under sommaren gick Affärskompetens ut i upphandling för att hitta en partner som tillsammans med dem kan uppnå deras mål med hjälp av sociala medier och Google – en upphandling som Clay tog hem som vinnande anbud.

oscar-ceder-clay-portratt-1080x920.jpg

– Vi är väldigt glada över att ha fått förtroendet att påbörja ett längre samarbete med Affärskompetens, en organisation som satsar på att hjälpa fler att kompetensutveckla Sveriges småföretagare. Uppdraget har tydliga och konkreta målsättningar vilket ger oss en fin utmaning att tillsammans med marknadsteamet hos kund nå satta mål, säger Oscar som arbetar som performance specialist i uppdraget.

Också nyfiken på att nå ut i Google och Meta?

Vi är specialister på medieköp i digitala och sociala kanaler. Läs mer om våra tjänster kring vad vi erbjuder, eller om du är nyfiken – hör av dig till Lisa så berättar vi mer!

lisa-widen-clay-portratt-1080x920.jpg

Lisa Widén

Client Growth Manager

+46 723 07 61 84

lisa.widen@clay.se