Ansök till oss som:Performance specialist

Vi laddar inför hösten och är öppna för att växa vårt team med en till specialist. Därför letar vi nu efter dig som vill hänga med oss på resan att skapa effekt i digitala kanaler oavsett om det gäller sociala medier, sökannonsering eller om du bara gillar att nörda ner dig i dashboards och statistik.

Vad gör en performance specialist?

Som performance specialist på Clay arbetar du dagligen med att skapa och följa upp effekt i digitala kanaler i olika projekt för våra kunder där du fokuserar på ett eller flera av våra områden - medieköp, sök och analys.

Det kan innebära att planera, sätta upp kampanjer och hantera köp i de olika annonsplattformarna. Du skapar också rekommendationer för framtida kampanjer och stöttar kollegorna i arbetet att ta fram idéer och innehåll som du sedan distribuerar och analyserar.

Du arbetar ofta tätt tillsammans med kundteamen på våra systerbyråer, där du ingår som specialist på området performance.

Paid social, SEM eller analys?

Hos oss behöver du inte bara ha valt ett spår, utan vi ser gärna att du är bred i dina kunskaper och har övergripande koll på de olika teknikerna.

Vi är öppna för om du nischat in dig lite extra på ett område så som paid social, SEM, SEO eller analys, men också måna om att alla har chansen att ständigt utvecklas för att lära oss nya saker.

230127_2_0789_Print.jpg

Vi tror att du...

  • Har erfarenhet av att sitta i annonsplattformarna för främst Meta, Google Ads, LinkedIn eller TikTok
  • Har koll på vilket innehåll som går bra i olika plattformar och hos olika målgrupper
  • Är driven och själv kan driva dina projekt framåt
  • Är bekväm med att hålla kundmöten och presentera rapporter
  • Har 1-3 års erfarenhet av att jobba med liknande uppgifter antingen på byrå eller kundsidan
  • Framför allt vill jobba med härliga kollegor i ett drivet och växande team!

Vilka är Clay?

Vi är en performancebyrå bestående av ett gäng specialister som varje dag arbetar för att skapa effekt åt våra kunder. Vi fokuserar på digitala kanaler och arbetar huvudsakligen med distribution och analys för att skapa och förstå effekt.

Clays kultur är byggd runt lagarbete där alla roller är lika viktiga. Vi är alla performance specialister men har våra olika nischer – vissa specialiserar sig på sociala medier, några på SEM och andra på analys.

Vi sitter i nyrenoverade lokaler på Humlegårdsgatan 6 i Stockholm tillsammans med flera av våra systerbyråer.

madeleine-fransson-clay-portratt-1080x920.jpg
Möt kollegorna

Madde, hur är det att jobba på Clay?

– Clay som arbetsplats checkar i alla boxar för mig! Framför allt är vi ett härligt gäng kollegor som har väldigt roligt tillsammans vilket gör att det alltid är roligt att gå till jobbet. Vi har en fin kultur av att lära av varandra och prova nya saker och det finns alltid någonting att utvecklas inom vilket jag uppskattar. En toppen-arbetsplats!

oscar-ceder-clay-portratt-1080x920.jpg
Möt kollegorna

Oscar, hur ser din vardag ut?

– Min vardag varierar en del, men börjar nästan alltid med en (eller två) kaffe och att kolla mejlen. Jag är väldigt aktiv i de olika kundprojekten jag är involverad i och arbetar med allt från mediaplanering, kampanjhantering och rapportering till att rekommendera nytt innehåll för mina kunder, ofta i samarbete med våra systerbyråer. Min dag är starkt fokuserad på att säkerställa goda resultat för mina kunder. Titt som tätt hoppar jag även in och hjälper någon kollega, vilket alltid är roligt och givande!

Ansök idag!

Vi träffar och intervjuar kandidater löpande, så om du tror att Clay är något för dig - skicka in din ansökan idag. Du ansöker genom mejl till hej@clay.se där vi gärna vill veta mer om dig och vad du kan.

Sista ansökningsdag är 24:e augusti 2024.

Vi ser fram emot din ansökan!

Undrar du något?

Undrar du hur det är att jobba hos oss eller har en fråga kring tjänsten? Varmt välkommen att höra av dig till Carl-Johan så pratar vi mer!